Herstel de natuurlijke balans Biologische plaagbestrijding voor de veehouderij

Bloedmijt bestrijding bij kippen

De kip rode mijt (bloedluis) is een bloedzuigende mijt invloed zijn veel vogels, vooral kippen. De rode mijt aanvallen de kippen wanneer die in rust en veroorzaken stress, verhoogde pikken, bloedarmoede en uiteindelijk dode kippen. Een besmetting beïnvloedt negatief het ei opbrengst en veroorzaakt ongemak voor het personeel. De rode mijt is waarschijnlijk de belangrijkste plaag probleem op de meeste ei boerderijen zijn.

APPI is het aanbieden van een natuurlijke en volledig organische oplossing weer de kip rode mijt. Ons systeem met nuttige organismen (roofmijten) bestaan uit twee soorten: ANDROLIS en TAURRUS roofmijten. Beide soorten zijn specifiek gericht bloedluizen, doden en eten op de rode mijten, hun eieren en larven.

Uitvoering van biologische bestrijding van de kip mijt met ANDROLIS en TAURRUS is relatief eenvoudig, maar een nauwkeurige controle van de rode mijt bevolking is noodzakelijk. Over de tijd zijn verschillende releases van roofmijten noodzakelijk om een goed niveau van bestrijding in de stal te bewerkstellingen. De ANDROLIS PRO en TAURRUS PRO oplossing is het meest effectief in systemen waarbij de uitwerpselen in de stal blijven, zoals uitloop ei boerderijen, Organics Egg Farms en de typische scharrelei boerderij. De roofmijten zijn ook effectief tegen mijt problemen op duiven en eenden.

Meer informatie vindt u in de promotionele folder, de technische fiche en online video.